Në çdo minutë dikush largohet nga kjo botë

Në çdo minutë është dikush që largohet nga kjo botë
Nuk është mosha ajo që bën diferencën
Jemi të gjithë në këtë rresht edhe pse askush nuk e kupton
Nuk mund të dijmë sa persona kemi përpara
Nuk mund të spostohemi nga fundi
Nuk mund të dalim nga rreshti
Nuk mund të bëjmë asgjë për ta evituar
Ndërkohë, ndërsa presim në rresht:
Shijo momentin
Bëj diferencën
Atë telefonatën, bëje
Merr kohë për të
Bëj të ndihet Askushi si Dikush
Bëj te ndihet zëri yt
Bëji gjërat e vogla të mëdha
Bëj dikë të qeshë
Bëj Ndryshimin
Mos u bëj pishman
Krijo një prioritet
Grindu
Bëj paqe
Duaj dhe lër të të duan
Sigurohu të jesh gati
Jeto!
(Nga Mirush Kabashi./KultPlus.com)