Realizohet martesa e parë përmes platformës zoom

Benny dhe Erica Flax u bënë çifti i parë që kanë bërë një martesë Zoom në gjykatën e martesës në qendër të qytetit të Cook County.

Duke filluar nga e hëna, martesat dhe ceremonitë e bashkimit civil mund të kryhen përmes Zoom nga gjykata e martesës në qendër të qytetit të Cook County. ABC7 fiksoi çiftin duke bërë pikërisht atë pasi planet e tyre personale të dasmës u anulluan nga pandemia.

Ne u takuam me Z. dhe Znj. Benny Flax – natyrisht përmes Zoom – menjëherë pasi ishin martuar në dhomën e tyre të ndenjes.

“Zoom ishte një surprizë, unë po prisja të isha personalisht para një gjykatësi” – tha Erica Flax.

Në vend të kësaj, ata u bënë çifti i parë që kishin një dasmë Zoom në gjykatën e martesës në qendër të qytetit Cook County.

“Nuk ishte ajo që prisnim ose planifikonim”, tha Benny Flax. “Por me kaq shumë gjëra, ishte si shumë gjëra që përpiqeshin të na mbanin që të mos arrinim deri në ditët tona”, shtoi Erica.

“Kaq shumë pengesa na u desh të kapërcenim për të arritur deri më sot. Dhe ashtu si tha ai, gjëja kryesore është, që ka ndodhur dhe ne nuk lamë asgjë të na ndalonte të arrinim në këtë pikë.”

Kështu që pas 10 vitesh bashkë dhe dy fëmijë më vonë, Benny dhe Erica bëhen burrë e grua.