Në Gjilan arrestohet personi i kërkuar

Policia ka bërë të ditur se ka arrestuar dje në Gjilan personin e kërkuar.

Njoftimi i plotë:

ARRESTIM I PERSONIT TË KËRKUAR

Gjilan 03.12.2022, 21:00. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga gjykata është arrestuar i kërkuari mashkull kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit.