Në këto zona nuk do të ketë nesër rrymë

KEDS ka bërë të ditur se neser në disa lokalitete të vendit do të ketë punime të domosdoshme për siguri të sistemit dhe si pasojë e kësaj  disa zona do të mbetën pa rrymë.

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Fshatrat 2 (kodi: 14000010 ) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, vendosja dhe premontimi i shtyllave.

2.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fushë Kosova I (kodi: 15018006) prej orës 10:30 – 13:30

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 04 kV, të tensionit të ulët dhe të mesëm.

3.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04kV Lismir Gojnovcët (kodi: 15018006052) prej orës 13:30 – 15:00

Vendet: Goinovcët- Lismir.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 04 kV.

4.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

TS 10/04kV Hajvali afer Graçanicës (kodi: 10014002060) prej orës 09:30 – 14:00

Vendet: Periferia Graçanicës.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i shtyllave të vjetra të tensionit të ulët.

5.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

TS 10/04kV Romi Kolla (kodi: 10014003035) prej orës 09:30 – 14:00

Vendet: Periferi Graçanicës.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i shtyllave të vjetra të tensionit të ulët.

* * *

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

Në NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati im.

Mbesin pa tension këta NS-a nga ora 11:00-11:10 dhe 15:50 – 16:00

1.NS 10/0.4kV Llapnasella 3 (kodi: 19000035121)

2.NS 10/0.4kV Lapnasella 1 (kodi: 19000035123)

3.NS 10/0.4kV Llapnasella 2 (Kodi: 19000035122)

4.NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deqani (Kodi: 19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc (Kodi: 19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Çlirimi) (Kodi: 19000035016)

7.NS 10/0.4kV Banesa private te shkolla L.P. (Kodi: 19000035020)

8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi: 19000035028)

9.NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi: 19000035029)

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi: 19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)

12.NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi: 19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA Ts Priv. (Kodi: 19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi: 19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)

16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi: 19000035153)

17.NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve ”Delux” (Toverlani) (Kodi: 19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3 (te Mercedesi) (Kodi: 19000035003)

19.NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi: 19000035004)

20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi: 19000035156)

21.NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi: 19000035161)

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi: 19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi: 19000035237)

24.NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO (Arif Elshani) (Kodi: 19000035039)

25.NS 10/0.4kV Furra Kobake (Kodi: 19000035042)

26.NS 10/0.4kV N.T.”Luli”- Lulzim Marevci (Kodi: 19000035044)

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi: 19000035045)

28.NS 10/0.4kV Naser Mustafa-objekti banesor (Kodi: 19000035047)

29.NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi: 19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi “Star Trade” SH.P.K. (Kodi: 19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti elipsa) (Kodi: 19000035012)

32.NS 10/0.4kV Internation health centar (spitali turk) Kodi:19000035043)

33.NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni (Kodi: 19000035049)

34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA (Kodi: 19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi: 19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv – Llapnasellë (Kodi:19000035109)

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist (Kodi: 19000035113)

38.NS 10/0.4kV Llapnasella 4 (Kodi: 19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising” – Zhermin Durguti (Kodi: 19000035129)

40.NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi: 19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk. (Kodi: 19000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k. (Kodi: 19000035159)

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi: 19000035162)

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi: 19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi: 19000035240)

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli “VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi: 19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi: 19000035245)

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi: 19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi: 19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi: 19000035264)

51. NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY (Kodi: 19000035276)

52.NS 10/0.4kV DIZI METAL SH.P.K Idriz Hasani (Kodi: 19000035271)

53.NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani (Kodi: 19000035270)

54.NS 10/0.4kV “EURO ABI” SHPK – (Kodi: 19000035286)

55.NS 10/0.4kV AMERICAN HOSPITAL KOSOVA II SH.P.K K. A. (Kodi: 19000035290)

56.NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani (Kodi: 19000035273)

57.NS 10/0.4kV Veprim Hajredin Karaçica (Kodi: 19000035302)

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë-Ferizaj.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10(20) [kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Shaip Kadriu (kodi: 19000035153) nga ora 11:00 – 13:00

NS 10/0.4[kV] TS Ll. Sello 3 (kodi: 19000035121) nga ora 13:00 – 16:00

Vendet: Bizneset afër Lapnaselle.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve – në projektin LOT 35/2021 Feeder 2.

Mitrovicë

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Likovci (kodi: 74000001) nga ora 08:30 – 09:00 dhe nga 16:30 – 17:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

NS 10/04[kV] Likovci Qendra (kodi: 74000001026) nga ora 08:30 – 17:00

NS 10/04[kV] Obri Asllani (kodi: 74000001032) nga ora 08:30 – 17:00

NS 10/04[kV] Obri e Ulët Smakiqi (kodi: 74000001033) nga ora 08:30 – 17:00

NS 10/04[kV] Obri e Ulët te shkolla(kodi: 74000001034) nga ora 08:30 – 17:00

NS 10/04[kV] Obri e Ulët (kodi: 74000001035) nga ora 08:30 – 17:00

NS 10/04[kV] Murgë-2 (kodi: 74000001037) nga ora 08:30 – 17:00

NS 10/04[kV] Murgë-1 (kodi: 74000001038) nga ora 08:30 – 17:00

NS 10/04[kV] Plluzhinë-Nurakt (kodi: 74000001040) nga ora 08:30 – 17:00

Vendet: Obri, Murgë, një pjesë e Likovcit dhe një pjesë e Plluzhinës.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e shtyllave te reja te tensionit të mesëm, shtrirja dhe fiksimi i përçuesve, me qellim të energjizimin e linjës së re, në kuadër të projektit Lot 24_ 2021 “Obri e Ulët Shkolla”.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Pataqani (Kodi: 82000001) prej 10:30 – 15:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

* * *

Punime në projekte investive

1.

NS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Beci (kodi: 80080010) nga ora 08:00 – 17:00

Vendet: Bec, Janosh, Lugbunar, rr. Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm, demontimi dhe montimi i konzollave, demontimi dhe montimi i izolatorëve të rinj dhe punime tjera elektrike në kuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

2.

NS 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Mirusha (kodi: 82082002) nga ora 09:00 – 12:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator); fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të reja sipas projektit.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bregu i Thatë (kodi: 60063011) prej orës 10:30 – 13:30

Vendet: Lagjja Dheu i Bardhë dhe rrugët: Reshat Ymeri, Evlia Çelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi, Agim Rashiti dhe Mbretëresha Teutë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – kalimi i përçuesve me kabllo XHP 48/0-A 3x1x95mm 2,20 kV, evitim rreziku.