Në Kosovë kanabisi mbillet në ballkonin e banesës (VIDEO)

Në një banesë në Ferizaj është vërejtur diçka e çuditshme, në vend të luleve një qytetar ka parë se në ballkonin e një banese është mbjellur një bimë e dyshimtë narkotike e llojit kanabis.

Në video shihet se ballkoni i banesës tashmë është i mbuluar nga kjo bimë e cila sigurisht se është e jashtëligjshme dhe mund t’i hap telashe pronarit të banesës.

VIDEO