Një kosovar në Austri bie nga kulmi dhe humb jetën

Mediat austriake shkruajnë se një kosovar i moshës 42 vjeç nga Austria, derisa ishte duke punuar gjatë orarit të punës, ra nga kulmi dhe humbi jetën.

Thuhet se kosovari nga rrethi Eferding i Austrisë, ka qenë duke punuar me një ekip në riparimin e një kulmi në një kompani, në Alkoven.

Rreth orës 09:10, një pllakë e eternit është thyer në zonën e cepit të çatisë dhe 42-vjeçari ka rënë nga rreth dhjetë metra lartësi mbi një dysheme betoni. Kosovari e humbi jetën në vendin e ngjarjes, raporton Regionews.at