Nuk është e lehtë ta bësh heroin siç e bëri ky polic (VIDEO)

Një video dramatike tregon momentin kur një polic hero nxjerr shoferin pa ndjenja nga një makinë që kishte marrë flakë.

Polici e tregon kështu ngjarjen që ndodhi në Miçigan: “Shoferi humbi ndjenjat, por kishte arritur që të lëvizte në vendin e pasagjerit. E hapa derën nga brenda dhe menjëherë më ra në krahë, duke më mundësuar që ta nxirrja jashtë makinës”.