Olluri godet VV’në: Po e fsheh që u furnizua falas me naftë nga kjo kompani

Gazetari Parim Olluri ka reaguar përmes Facebook pas publikimit të listës së bizneseve që kanë përfituar nga programi i rimëkëmbjes nga qeveria e kaluar, e udhëhequr nga Avdullah Hoti.

Ai ka thënë se pas skandalit me vaksina, tentativës për shtypje të mediave dhe ofendimit të pensionistëve, Qeveria Kurti është përpjekur ta ndërrojë temën.

“Veç bëhuni edhe pak transparent. Shkoni deri në fund. Tregone për publikun edhe këtë detaj: Në listën e koorporatave që po i akuzoni si të afërta me Qeverinë Hoti ishte edhe Ex-Fis. Në këtë koorporatë VV-ja ka marrë naftë falas. Jo pak, por kogja shumë. Rezervuarët full i keni mbushë aty. Kallëzoni pse ju lejonte që të shërbeheni falas juve si parti? I keni pëlqy që po e lexoni Hegelin a? Nuk jeni engjej as ju. Bari s’po hajna”, ka shkruar ndër të tjerash Olluri në Facebook.

Postimi i plotë:

Pas skandalit te vaksinave, tentatives per shtypje te mediave e ofendimit te pensionisteve, Qeveria Kurti beri nje perpjekje simpatike per ta nderruar temen.
“Zbuloj” se Qeveria Hoti ka qene e lidhur me korporata.

Vec behuni edhe pak transparent. Shkoni deri ne fund. Tregone per publikun edhe kete detaj: Ne listen e korporatave qe po i akuzoni si te aferta me Qeverine Hoti ishte edhe Ex Fis.Ne kete korporate VV-ja ka marre nafte falas. Jo pak, por kogja shume.

Rezervuaret full i keni mbyshe aty. Kallezoni pse ju lejonte qe te sherbeheni falas juve si parti? I keni pelqy qe po e lexoni Hegelin a?
Nuk jeni engjej as ju. Bari s’po hajna.