Opozita po tregohet shumë destruktive

Gani Sadiku

Ish kryeministri Haradinaj, duhet me kuptua që i ka humbur zgjedhjet dhe nuk është ma kryeministër i vendit.

Ai nuk duhet të mundohet që me çdo kusht me i shty përpara politikat e tij.

Humbja e zgjedhjeve nënkupton humbjen e pushtetit, dhe ai që i fiton zgjedhjet, vjen me programin e tij qeverisës si alternativë më e mirë nga qeverisja paraprake.

Për atë ka kuptim edhe votimi edhe zgjedhjet në demokraci….

Kështu ndodhë në gjithë botën demokratike.

Ta marrim shembullin në SHBA, presidenti i cili i humbë zgjedhjet, nuk mundohet me çdo kusht me i avancuar politikat e tij, por kalon në një veprimtari krejt tjetër.

Nga ana tjetër Kadri Veseli, deri dje ishte kundër taksës dhe i vetmi ishte Ramushi që rezistonte.

Bile më kujtohet goxha shumë i ka pas ra në qafë RH, për heqjen e taksës..

Tani kur e ka humbur pushtetin dhe ndodhet në opozitë, na del në mbrojtje të tarifës!

Paradoks!