Përfundon protesta e gazetarëve në mbrojtje të fjalës së lirë

Protesta e sotme e gazetarëve në mbrojtje të fjalës së lirë ka marrë fund.

Ata u mblodhën sot pas vendimit të Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë për pezullim të licencës së Klan Kosovës.

Gazetarë, shoqëri civile e madje edhe mërgimtarë folën në mbrojtje të lirisë së fjalës së lirë dhe atë të mediave.