Pireva takon sportistët së bashku me Hotin

Kandidati për deputet nga lista e LDK-së, Avdi Pireva ka realizuar sot një takim me sportistë, së bashku me kryeministrin Hoti, ku kanë shpalosur ofertën e tyre si dhe kanë dëgjuar preokupimet e sportistëve.

“Me Kryeministrin Hoti, sot në ditën e fundit të fushatës i takuam pjesën më vitale të vendit, sportistet elitarë si meshkujt dhe femrat.

Biseduam shtruar për ofertën tonë, për programin, prioritetet e strategjinë për sportin, sfidat, veshtërsitë e preokupimet e tyre si dhe bashkëbiseduam shtruar për të gjitha keto”, ka shkruar Pireva.

LDK132, Avdullah Hoti 1, Avdi Pireva 68