Policia e nënstacionit në Zhegër konfiskon 50 krerë dele

Një personi në Viti i janë konfiskuar 50 krerë dele, nën dyshimin për kontrabandë, njofton policia.

SPMK-Zhegër, Viti 18.05.2022 – 13:30. Njësitë policore kanë ndaluar një automjet transportues  kamion të cilin e drejtonte i dyshuari mashkull kosovar, dhe gjatë kontrollit kanë vërejtur se i njëjti ishte duke transportuar 50 krerë dele për të cilat nuk posedonte dokumentacion të rregullt përcjellës. Me urdhër të prokurorit delet janë konfiskuar dhe dërgohen në terminal doganor dhe në mungesë të vendit për mbajtje Dogana të dyshuarit i ka lëshuar vendim për mos tjetërsim të kafshëve dhe ti mbaj në fermën e tij ku dhe si garancion i dyshuari në doganë ka depozituar 2500 euro, rasti vazhdon në procedurë të rregullt, thuhet në njoftimin e policisë. (foto arkiv).