Qentë e Bidenit arrijnë në Shtëpinë e Bardhë

Presidenti amerikan Joe Bide, riktheu traditën sërish në Shtëpinë e Bardhë – qentë e tij tani zyrtarisht janë banorë në 1600 Pennsylvania Ave.

Dy qentë e Biden, Major dhe Champ, erdhën nga Delaware dhe u vendosën në shtëpinë e tyre të re.

Sa i përket vonesës, Shtëpia e Bardhë thotë se çifti dëshironte të vendoseshin para se të sillnin qentë.

Champ është rreth 12 vjeç dhe ka qenë me Biden për një kohë të gjatë, ndërkohë Major është relativisht i ri sepse ajo u adoptua në vitin 2019.

Nëse nuk e dini, kthimi i qenve është një hap prapa në traditë, pasi Donald Trump nuk kishte asnjë kafshë shtëpiake gjatë mandatit të tij katërvjeçar, shkruan TMZ, transmeton Klan Kosova.