Quni-VV’së: Ky është vetëm fillimi, ende asgjë s’keni parë

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës ka thënë qytetarët ende nuk kanë parë asgjë nga qeveria Kurti 2.

“Ky është vetëm fillimi. Ende asgjë s’keni parë”, shkruan Quni.

Ky është postimi i tij:

Për një javë

Java nisi me zhvatjen e 1.4 milion eurove nga kompanitë fantome në Prizren, vazhduan me mbylljen e zyreve të partive politike në Prizren, dhe për fundjavë u munduan të linçojnë dhe frikësojnë mediat kinse për “mbrojtje të sekretit shtetëror”.

Ky është vetëm fillimi. Ende asgje skeni parë.

Ngrite zërin, mos hesht!.