Qytetari gjen qesen me eshtra, nuk dihet se kujt i përkasin

Policia e Kosovës ka njoftuar për gjetjen e një qeseje me eshtra në Prishtinë, të cilat nuk dihet se kujt i përkasin.

GJETJE E ESHTRAVE /Prishtinë 09.06.2021 – 16:07. Ankuesi mashkull kosovar ka informuar se kishte hasur në një qese najloni, ku në të kishte eshtra. Eshtrat nuk dihet se kujt i përkasin. Njësitë përkatëse policore kanë dal në vendin e ngjarjes dhe është marrë kocka e dyshimtë për mbetje mortore dhe e njëjta është dërguar në IML.