Regjistrohen dy subjekte të reja në Kosovë, njëra nga Anamorava

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka regjistruar sot edhe dy subjekte të reja në Kosovë.

Me 11 vota për, asnjë kundër dhe asnjë asbtenim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka aprovuar kërkesat për regjistrim të Listës Guxo dhe Bashkimi për Ndryshim Anamorava (BNA).

BNA është iniciativë qytetare.

Kërkesat janë aprovuar në mbledhjen e mbajtur sot.