Roberti e “kall” konviktin me “dy dele….” (video)

Këngëtari Robert Berisha, i cili prej 3-4 ditësh po qëndron në karantinë, shkaku i historisë së tij të udhëtimit, e ka “kall” sot krejt konviktin e studentëve në Prishtinë.

Dikush nga miqtë e tij ka arritur t`ia dërgoj “sintin” Berishës, ku ai pastaj ka kënduar për “cimerat” e tij në konvikt, duke krijuar në atmosferë gazmore.

Përmes improvizimit të tekstit të këngëve, sikur ajo “dy dele…” dhe të tjera, Roberti ka ironizuar në mënyrën e tij me gjendjen aktuale.

Kështu, Roberti ka vendosur që në vend të ankesave, që i kishte ditën e parë, tani e tutje ta sfidojë karantinën me muzikë./mediafokus.info