Rusia dërgon luftëtarë edhe nga Serbia në Ukrainë

Rusia dërgon luftëtarë edhe nga Serbia në Ukrainë.

Lajmi u be i ditur nga Shtabi i Përgjithshëm i Forcave të Armatosura të Ukrainës, sipas te cilit Rusia po dërgon luftëtarë nga Siria, Serbia dhe Nagorno-Karabaku – për të “plotësuar” trupat e saj në Ukrainë.

Një gjë e tillë është thënë në një deklaratë përmes së cilës janë dhënë informacionet operative deri në ora 12.00 të datës 13.03.2022 në lidhje me agresionin rus në Ukrainë.