Shefqet Krasniqi shfaqet përsëri me kërkesë ndaj Presidentes dhe Kryeministrit

Shumë i debatuari ditëve të fundit Hoxhë Shefqet Krasniqi shfaqet përsëri n’Kosovë show, ndër tjera i pyetur për debatin e fundit se “Gratë në kuzhinë e kanë vendin e burrat në Odë” Ai shtoi se ka folur vetëm të vërtetën asgjë tjetër.

Sa i përket Adem Jasharit shtoi Hoxha, atë e dërgoi Zoti që ne të jemi të lirë dhe bëri thirrje që fotografia e Adem Jasharit duhet të jetë në cdo zyrë te institucioneve përfshirë edhe Presidencën e Kryeministrinë.