Shpulla e babait, shkolla e raporton rastin e nxënëses

Një shkollë në Prishtinë e ka raportuar rastin e nxënëses së vetë, e cila kishte shkuar me shenja dhune në fytyrë. Ka rezultuar se vajza ishte rrahur nga babai.

Prishtinë 18.05.2021  NN. Është raportuar se nxënësja femër kosovare ka ardhë në shkollë me shenja dhune në fytyrë. Është intervistuar i dyshuari mashkull kosovar babai i viktimës dhe me vendim të prokurorit rasti vazhdon në procedurë të rregullte.