Shqiptari i ngujuar për tri ditë në borë shpëtohet nga disa të rinj në Malin e Zi

Bora kishte bllokuar kamionin e një shqiptari në Mal të Zi. 

I ngujuar në borë ai kishte qëndruar për tri ditë rresht pa ngrënë e pa pirë dhe nuk ishte ndihmuar nga askush, derisa pas tri ditëve ishte takuar nga disa të rinj, që i kishin ofruar diçka për të ngrënë e për të pirë.

I dëshpëruar ai kishte publikuar një video në të cilën i lutej autoriteteve shqiptar që ta ndihmojnë të dalë nga vendi ku edhe ishte bllokuar.

Dy vëllezër malazez kanë dhënë para dhe kanë mundësuar nxjerrjen e shqiptarit që kishte mbetur i bllokuar në borë.