S`pajtohet me vendimin, shoferi ia zë kokën me derë policit shqiptar

Ngjarja raportohet të ketë ndodhur në ‘Qafë Thanë’.

Shoferi i kamionit siç shihet në video nuk ishte pajtuar me vendimin e policisë, ndërsa kishte zgjedhur një mënyrë të dhunshme për ta refuzuar atë, duke ia shtypur kokën me derë shoferit.

Sipas videos së publikuar në ‘FM Images Albania’, megjithatë shoferi mbërrin të ngjitet në kamion dhe të ketë kontakt fizik me shoferin.

Derisa vazhdon refuzimi i shoferit, kamionit i afrohet edhe një zyrtar policor, derisa rrjedha e ngjarjes më tutje nuk dihet.