Super-jahti që i ngjan një balene vrasëse

Një super-jaht i ri luksoz është projektuar për t’i ngjarë një balene vrasëse.

Tentativa është për të ndihmuar anijen prej 65 metrash të gjatë, e projektuar nga ‘Rosetti Superyachts’, që të shkrihet me ambientin natyral.

Jahti ‘Project Orca’, përfaqëson karakteristikat e pamjes së një balene, me njolla të bardha në anë dhe ndriçohet natën.

Kompania nuk e ka publikuar ende çmimin, por thuhet se do jetë ndër më të kripurit, për shkak se do të ketë palestër, pishinë, spa, bar, por edhe një helikopter./noa.al/