Tejkalim në vijë të plotë, merr gjobë dhe ndalesë vozitje

Policia në Gjilan, njësiti i komunikacionit rrugor, falë bashkëpunimit me qytetarë, ka identifikuar një kundërvajtës i cili në aksin rrugor Gjilan-Prishtinë shihet duke bërë tejkalim në vijë të plotë, me të cilin veprim rrezikon pjesëmarrësit tjerë në komunikacion dhe bie ndesh me rregullat e komunikacionit rrugor.

Ndaj këtij kundërvajtësi është shqiptuar gjoba 150 euro, dy pikë negative dhe masa e përkohshme e ndalim vozitjes në afat prej tre muajve, thuhet në njoftim.