Tregtarët e Gjilanit mirëpresin kandidatët e LDK-së, falënderojnë qeverinë komunale që po e ndërton tregun europian

Tregtarët e Gjilanit i kanë bërë pritje të jashtëzakonshme kandidatëve të LDK-së për deputetë në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Ata kanë falënderuar qeverinë komunale në krye me Lutfi Hazirin, që po e ndërton Tregun e Gjelbër, të modelit europian, i cili pritet të përfundojë në muajin qershor.

Në këtë mënyrë, tregtarët janë zotuar se do t’i përkrahin pesë kandidatët e Gjilanit për deputetë dhe kryeministrin Hoti:

Avdullah Hoti – 1

Lirije Kajtazi – 6

Imet Rrahmani – 20

Valentina Bunjaku Rexhepi – 21

Faton Bislimi – 43

Ramiz Ramadani – 80