Ukraina bën bilancin e humbjeve të ushtrisë ruse: 3500 të vdekur

Ushtria ukrainase pretendon se ka më shumë se 3,500 ushtarë rusë të përfshirë në pushtim janë vrarë dhe pothuajse 200 janë burgosur. Ushtria ukrainase gjithashtu raporton se Rusia deri më tani ka humbur edhe 14 avionë, 8 helikopterë dhe 102 tanke.

Ukraina ka bërë bilancin e humbjeve të ushtrisë ruse:

-14 avionë

-8 helikopterë

-102 tanke

-536 makina të blinduara

-15 artileri

-1 BUK

-3500 të vdekur, rreth 200 të burgosur

Pallati në Kiev u godit me dy raketa

Një pallat shumëkatësh është goditur me dy raketa në orët e para të mëngjesit në Kiev.

Ministria e Brendshme e Ukrainës ka publikuar pamjet teksa punonjësit e emergjencës bëjnë të mundur evakuimin e banorëve.

Në pamje duket se si disa apartamente janë shkatërruar plotësisht pasi mungojnë muret dhe dritaret duke bërë që të krijohet një gropë në ndërtesë.

Trotuari poshtë ndërtesës është i mbushur me mbeturina. Disa dritare në disa katet e poshtme duken të thyera.