Vdes në xhami ambasadori shqiptar i MV

Ka vdekur ish- ambasadori i Maqedonisë së Veriut në Danimarkë, Naim Memeti. Memeti ka qenë ambasador i Maqedonisë në Danimarkë në vitin 2014-2018.

Naim Memeti ka lindur në Tetovë në vitin 1978, dhe ka qenë ambasador i dërguar nga Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI).

Memeti ka vdekur si pasojë e infarktit duke u falur në Xhami.

Varrimi i të ndjerrit do të bëhet të shtunë (02.04.2022) në varrezat e qytetit, pas Namazit të drekës, ora 13:00./Klanmk