Vdes një fëmijë në QKUK, ishte rrëzuar para një jave

Një fëmijë i cili ishte i shtrirë në QKUK nga 12 shtatori i këtij viti, ka ndërruar jetë.

Sipas policisë ai ishte rrëzuar më herët por se rasti nuk ishte paraqitur në polici.

Rasti është duke u hetuar.

“Fsh. Strovc, Vushtrri,19.09.2023-21:22. Nga QKUK jemi njoftuar se në Intensiven Qendrore kishte ndërruar jetë një fëmijë i gjinisë mashkullore i cili kishte qenë i shtrirë nga data 12.09.2023. Dyshohet se viktima e lartcekur më herët ishte rrezuar dhe rasti nuk ishte raportuar në polici. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në njoftim.