Vesa Luma: Dua Lipa është thesar, në vend se me ia falë tokën për vendin që aq shumë e ka promovuar

Këngëtarja e njohur shqiptare, Vesa Luma, ka reaguar pas zhvendosjes së festivalit “Sunny Hill” në Tiranë.

Artistja, e cila jeton dhe vepron në Zelandë të Re, në një postim në rrjete sociale thotë se Dua Lipa e meriton me ia falë tokën për shkak të promovimit që i ka bërë Kosovës.

Ajo tutje shton se Shqipëria i ka vlerësuar e mirëpritur gjithnjë artistët, për dallim nga Kosova që janë marrë me inate personale.

“Dua është thesar! Në vend se me ja falë tokën (dhe jo vetëm aq) për vendin që aq shumë e ka promovuar..i mohohet! Ne nuk e meritojmë as Duan as Dukagjin Lipën as një festival si Sunny Hill”, tha Luma