Zhduket një vajzë në Livoç të Gjilanit

Një vajzë nga Gjilani është raportuar e zhdukur nga prindi i saj, njofton policia në raportin 24-orësh.

Fsh. Livoç i Epërm, Gjilan, 30.07.2021 – NN. Ankuesi mashkull kosovar, ka raportuar se vajza e tij, ështe larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj. Rasti është duke u hetuar, thuhet në njoftimin e policisë.