“Zoti nuk i dëgjon lutjet e mulla rrencit”, kujt i thotë kështu Ramiz Lladrovci

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramzi Lladrovci, i cili njihet për fjalorin e tij popullor, i është përgjigjur hoxhës Osman Musliu i cili një ditë më parë në Frontal të T7 drejtoi lutje te Zoti që Lladrovci të mos fitojë prapë udhëheqjen në këtë komunë.

Lladrovci duke e quajtur rrenc hoxhën nga Drenasi u shpreh se Zoti dhe qytetarët nuk mashtrohen nga ai.

“Është fat që Zoti nuk i dëgjon lutjet e rrencave, po t’i kishte dëgjuar, më 2007 Mulla rrenci do të ishte bërë kryetar i Komunës. Por jo, as Zoti, as qytetarët nuk u mashtruan”, ka thënë Lladrovci.

I pari i Drenasit ka thënë se shpreson që Zoti ‘ta kthejë në rrugë të drejtë’.

“Mulla rrenci nuk është i vetmi i verbuar nga padituria në komunë që nuk i sheh projektet e realizuara dhe ato në realizim. Komenti im është: Do Zoti e kthen në rrugën e drejtë, bile deri në Bajramin tjetër”, ka thënë Lladrovci për Infokus.