Zvicra e futi në listën e karantinës Shqipërinë, çka vendosi për Kosovën?

Bashkë me Shqipërinë, karantinën nga sot e kanë të detyrueshme edhe Serbia, Kolumbia, Bahreini, Seychelle, Shën Lucia, Shën Vincenti, Grenadindet dhe Emiratet e Bashkuara Arabe.

Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë. Pas hyrjes në vend, ata duhet të hyjnë në një karantinë 10-ditore. Mund të anulohet nga dita e shtatë nëse ka një test negativ.