Zyrtare: Formohet Super Liga Europiane

Jashtë ombrellës së UEFA’s dhe FIFA-s, tashmë është zyrtarizuar Super Liga Europiane e Futbollit, raporton Mediafokus.info.

Këtij akti pritet edhe plani për formimin e Super Ligës.

AC Milan, Arsenal , Atlético, Chelsea, Barcelona, Internazionale, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid dhe Tottenham janë klubet e përfshira, në ligën së cilës të gjithë i frikësoheshin../mediafokus.info/