Kurti emëron dy zëvendësministra serbë në dy ministri

Kryeministri Albin Kurti ka emëruar sot dy zëvendësministra serbë në dy ministri.

Nenad Stanojeviq u emërua zëvendësministër për Ekonomi, si dhe Lazar Raduloviq u emërua zëvendësministër për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në Qeverinë e Republikës së Kosovës.

ZKm njofton se Kurti i uroi për detyrën dhe përgjegjësitë e reja institucionale në Republikën e Kosovës.

Në takim ishin të pranishëm edhe ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci si dhe ministri për Komunitete dhe Kthim, Nenad Rashiq.