39-vjeçarin e grabisin 3 persona, e rrahin e zhveshin dhe ia marrin paratë

Një 39-vjeçar në Ferizaj është grabitur nga 3 persona, të cilët më pas e rrahën e ia vodhën paratë.

I njëjti ishte ndaluar nga të dyshuarit në rrugën “Vllëzërit Gërvalla”, derisa më pas u dërgua në një pjesë malore ku u rrah e maltretua.

Aty iu morën edhe 327 euro, ndërsa pas kësaj u la i lirë në një rrugë tjetër.

Rastin po e heton policia që thanë se tre të dyshuarit janë emra të njohur për ta dhe se janë në fazën e grumbullimit të të dhënave.