‘Ah moj motër’ ia thonë Shkurta e Nikolla (VIDEO)

Këngëtari i njohur nga Malësia, Nikollë Nikprelaj dhe këngëtarja e njohur nga Kosova, Shkurte Fejza kanë sjellë bashkë një këngë që titullohet ”Ah moj motër”!

Muziken dhe orkestrimin i ka bërë vetë Nikollë Nikprelaj, ndërsa poezia autor i tekstit është Ramazan Çeka.

“Ah moj motër” e sjellë nga dy këngëtarë të mëdhnje shqiptarë, është një hit i vërtetë muzikor.