Aksidentohet prokurorja Fatime Fetai, dërgohet në spital

Sipas burimeve nga terreni, aksidenti nuk ka qënë i rëndë, ka pasur dëme materiale dhe lëndime të lehta tek vozitësit.

Siç mëson in7, Prokurorja Fetai është dërguar për kontroll në spital me një veturë private, ndërsa gjendja e saj nuk duket të jetë serioze.