Albina Kelmendi e ‘qanë’ më mirë se burrat këngën ‘Hajredin Pasha’

Këngëtarja e njohur shqiptare Albina Kelmendi ka publikuar projektin e saj më të ri muzikor, ku ajo e qanë fare këngën ‘Hajredin Pasha’, shkruan gazeta “Kosova Sot Online”.

Ajo ka sjellur në versionin e saj origjinal hitin e kahmotshëm “Hajredin Pasha”, që për hirë të së vërtetës me vokalin e saj potent e ka qarë fare këngën.

Ky version i këngës “Hajredin Pasha”, mund të cilësohet si më i arrituri sa i përket teknikës vokale.

Kënga po pëlqehet shumë nga publiku dhe ka marrë vlerësime pozitive.

Premierë: Albina Kelmendi: ‘Hajredin Pasha”