Ana largohet nga ‘Përputhen’ me lot në sy

Ajo i bëri ftesë Rinianit që të dilte me të dhe ta vazhdonin njohjen e tyre jashtë, por ky i fundit e refuzoi.

Pas emisionit, Ana tha se nuk e priste që Riniani ta refuzonte e se madje kishte mbetur e zhgënjyer. Megjithatë, ajo thotë se e kupton veprimin e tij, pasi ajo nuk i krijoi siguri

“Nuk e prisja, jam e zhgënjyer, por edhe e kuptoj sepse unë nuk i krijova siguri Rinianit, por mendova se do vinte, kisha besim se do vinte”, tha ajo.