Arrestohet personi i tretë për rastin e vrasjes së Liridona Murselit

Është arrestuar edhe një person i tretë lidhur me rastin e vrasjes së Liridona Murselit.

Express nga burimet merr vesh se ai është arrestuar sot në Prishtinë.

Ndërkaq gjatë ditës, lidhur me këtë rast është arrestuar Naim Murseli, bashkëshorti i viktimës dhe Granit Plava që dyshohet se kreu vrasjen.

Sipas raportimeve, Murseli pagoi 30 mijë euro për Plavën që ta vrasë Liridonën.

Liridona Murseli u vra të mërkurën në rrugën “Dalip Alshiqi”, në Prishtinë.

Ndërkohë Sinjali mëson ekskluzivisht se i arrëstuari është Kushtrim Kokalla – pjesëtar i Forcës së Sigurisë së Kosovës.