Bastisje në burgun e Gjilanit, gjendet një telefon

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar se sot kanë bërë bastisjen e një minifrigoriferi në burgun e Gjilanit, i cili ishte sjellë nga familjarët e një të burgosuri.

Në derën e minifrigoriferit është gjetur një telefon mobil i tipit “Samsung” dhe një karikues.

Përmes një njoftimi në faqen zyrtare, SHKK’ja ka bërë me dije se pas intervistimit, i paraburgosuri ka deklaruar se “telefonin e ka montuar në frigorifer deri sa ka qenë në liri, pasi që i njëjti e ka ditur se do të vijë në burg”.

“Pas intervistimit të të paraburgosurit, i njëjti deklaron se “telefonin e ka montuar në frigorifer deri sa ka qenë në liri, pasi që i njëjti e ka ditur se do të vijë në burg”. Lidhur me këtë rast, i burgosuri është veçuar deri në hetimin e rastit dhe ndaj tij është iniciuar procedura disiplinore. Shërbimi Korrektues i Kosovës mbetet i përkushtuar në luftimin e dukurive negative dhe kontrabandës nëpër institucionet korrektuese dhe ato të paraburgimit”, thuhet në njoftim. /mediafokus.info