Burri nga Vushtria arrestohet për shkelje të urdhrit mbrojtës ndaj ish-bashkëshortes

Një person ne Vushtri bashkë me vëllain e tij janë arrestuar nga policia nën dyshimin për ‘shkelje të urdhërit mbrojtës’ dhe pas intervistimit, janë liriuar në procedurë të rregullt.

Vushtrri, 12.03.2021-20:15. Ankuesja femër kosovar ka raportuar se ish bashkëshorti i saj dhe kunati meshkuj  kosovarë,  e kishin kanosur përmes telefonit dhe facebook-ut atë dhe t ‘atin  e saj. Të dyshuarit janë arrestuar dhe me urdhër të prokurorit pas intervistimit janë liruar në procedurë të rregullt, thuhet në njoftimin e policisë.