Dështon rezoluta e VV’së dhe e PDK’së

Propozim-rezolutat e VV’së dhe PDK’së lidhur me menaxhimin e pandemisë COVID-19, nuk kanë mundur të votohen në mungesë të kuorumit, raporton Mediafokus.info.

Për projekt-rezolutën e VV-së kanë marrë pjesë vetëm 25 deputetë në votim.

E për projekt-rezolutën e PDK-së morën pjesë vetëm 20 deputetë dhe edhe kjo nuk arriti të kaloi në mungesë të kuorumit./Mediafokus.info/