Dijeni që sot, në këto komuna nesër nuk do të ketë rrymë

KEDS ka njoftuar se nesër, për shkak të punimeve në rrjet, në disa zona ne Kosovë nuk do të ketë rrymë.

Ferizaj

Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat Magure (kodi 41048002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Magure, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylagë, Poturovc, Torinë, Poturovc, Gllanicë

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Nga TS 35/10 KV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (kodi 10014011) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Terbuvci, Gushterica e Epërme dhe Shushica.

Arsyeja: Bartje e përçuesve nga shtyllat e vjetra të dëmtuara në shtylla të reja të betonit të vendosura ditë më parë.

Prizren

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusht-Gorozhup (kodi 30035008) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Gorozhubi, Mile,Plane dhe një pjesë e Zhurit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragabili (kodi 82082006) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini (kodi 81000005) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Nga TS 110/35/10 KV Rahovec do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pataçan (kodi 82000001) prej orës 11:00 deri në ora 12:30

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja: Rregullimi i ndarësit të tokëzimit.

Pejë

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zallqi (kodi 50052003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gurakoc Musollet, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Drejë.

Arsyeja: Riparim komplet i nënstacionit 10/0.4 kV Zallq-Shkolla.

Mitrovicë

Nga TS 110/10 KV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tregu i Blertë (kodi 70000002) prej orës 10:00 deri në ora 13:30

Vendet: Qytetin- një Lagje.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove nëntokësore 10 kV.