DioGuardi: Presidenti Trump ka shkarkuar Grenellin

Një lajm i konfirmuar nga Lobi Shqiptar dhe nga vetë DioGuardi në komunikim të drejtpërdrejtë.

Presidenti Trump e ka shkarkuar pëfaqësuesin e vetë për negociata ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, z.Grenel. Ate e zëvendëson z. Redclif një mik i madh i Lobit Shqiptar në Amerikë.

Urime të gjithë shqiptarëve të Amerikës, të cilët kontribuan për këte këthesë të madhe në dobi të demokracisë dhe të lirisë.

Shpëtim Pollozhani e ka uruar Dioguardin dhe Lobin Shqiptar në SHBA për këtë sukses./mediafokus.info