E konfirmon Haziri: Tre deputetë kanë dilema për zgjedhjen e Osmanit presidente

Nënkryetari i parë i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri, ka thënë se subjekti të cilin përfaqëson është pro që të gjithë deputetët duhet të qëndrojnë në sallë, në momentin kur Vjosa Osmani do të votohet për presidente të Kosovës.

Haziri në një deklaratë për Gazeta Blic, ka thënë se tashmë “LDK ka kryer punën e saj” dhe “ju mbetet të tjerëve që të kryejnë obligimin e tyre”.

Sipas tij, edhe Kryesia e Lidhjes Demokratike e edhe Grupi Parlamentar kanë një qëndrim unik për zgjedhjen e presidentit të ri.

Haziri ka thënë janë tre deputet të partisë së tij që aktualisht, assesi nuk janë bindur me propozimet dhe qëndrimet e Kryesisë së partisë.

“LDK ka zbardhë rolin në zgjedhje. Tash ju mbetet tjerëve obligimi. 3 deputetë e LDK që kanë dilema është çështje e tyre, por GP LDK ka qëndrim unik si pasojë edhe e vendimit të Kryesisë së LDK-së”, ka thënë Lutfi Haziri.