Edhe nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në këto komuna

KEDS ka njoftuar se nesër do të ketë ndërprerje të rrymës, si rrjedhojë e punimeve në rrjet në disa zona të Kosovës.

Njoftimi i plotë nga KEDS:

TS 110/10 kV Vushtrria 2 nga Dalja 10kV Martiraj do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (Kodi: 73000009020, 021, 022, 023, 024, 025, 026, 027) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Skrome, Bozhlan, Gumnishtë, Korollovë dhe Vesekovc.

Arsyeja: Montim – demontim i rrjetit 10kV.

15.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 nga dalja 10kav Nr.37 Stabiliment shpërndarës, Bregu i Diellit do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (kodi: 11000016099, 170, 103, 259, 121, 105, 159, 241) prej orës 10:00 deri në ora 20:00

Vendet: FARMEDI-EULEXI, Hendikos dhe Lagjja e Spitalit një pjesë.

Arsyeja: Punimi i kokave dhe lidhëseve të tensionit të mesëm.

2.

Në TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Potok te Haxhovit (kodi: 16100005044) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Potok te Haxhovit.

Arsyeja: Kyçje e konsumatorëve në rrjetin e ri.

3.

TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Bardhi i Madh (Kodi 15018018) prej ores 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e F.Kosoves pas Hekurues, Kuzmini dhe Bardhin e Madh.

NS 10/04 kV Kulla te Xhamija (Kodi: 15018018066) prej orës 09:30 deri 16:00

Vendet: Lagjja Te xhamia.

Arsyeja: Energjizimi i trafos Mobile.

Gjilan

1.

TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bunjakët (Kodi: 60024002) prej orës 10:00 deri 14:00.

Vendet: Bunjakët; Minierat; Kllokoqi, Flotacioni; Nisnakova, Vakovci dhe Gërbesh.

Arsyeja: Energjizimi i linjës dhe të trafove të reja.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV ” Ndërtesa -Naser Hetemi” rr. V-G (Kodi 40040002033) nga 09:30 deri në ora 16:30

Vendet: Ndërtesa -Naser Hetemi” rr,V-G

TS 10/04 kV Hyzri Berisha (Kodi 40040002209) nga 09:30 deri në ora 16:30

Vendet: TS Hyzri Berisha.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave.

15.12.2021

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malësia e re (Kodi: 31000030 ) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Malësia e Re, fshati Legjendë, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj dhe Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Zhvendosja e Rrjetit 10kV sipas zgjidhjes teknike.

16.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Potok te Haxhovit (kodi: 16100005044) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Potok te Haxhovit.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.