Federer i dha fund karrierës së tenisit si profesionist

Roger Federer zyrtarisht mbylli mbrëmë karrierën e tij si lojtar profesionist në sportin e tenisit.

Ikona zvicërane ditë më parë njoftoi tërheqjen nga tenisi për arsye të lëndimeve të vazhdueshme, dhe njoftoi se turneu “Laver Cup” do të ishte dueli i fundit i tij i karrierës.