Gjesti i qiradhënësit në Prishtinë që la pa fjalë qiramarrësit

Kjo gjendje e jetës në ankth nga një virus që po tmerron botën, po nxjerrë në pah anën e mirë të njerëzimit.

Njerëzit po e kuptojnë se të gjithjë jemi të rrezikuar njësoj nga pandemia.

Cani Rashiti, një i ri nga Gjilani, i cili banon në Prishtinë, ka postuar bisedën e tij në viber me qiradhënësin e banesës ku ai dhe 3 shokë të tjerë banojnë.

I emocionuar nga ana njerëzore e qiradhënësit, ai ka shkruar: Mu m`rrënqethin për mirë këta njerëz.

Kjo është biseda e shkurtër mes tyre, që tregon gjestin shembullor të këtij qiradhënësi në këtë kohë pandemie./mediafokus.info/