“Gjithë ditën rrinë nëpër kafene, e ankohen për naftën dhe benzinën”

Reperi i njohur shqiptar, Getinjo, është mjaft aktiv dhe i ndjekur në rrjetet sociale.

Shpesh, ai shpreh mendimin e tij lidhur me çështje të caktuara ose ngjarje ve aktuale në vend.

Së fundmi, në një “selfie” të publikuar në InstaStory, reperi nga Ferizaj ka ironizuar në mbishkrimin e fotografisë për rritjen e çmimit të naftës.

Ai ka shkruar me ironi se në Kosovë ka të papunë që rrinë nëpër kafene, duke u ankuar për rritjen e çmimeve.

“Gjithë ditën rrinë nëpër kafe, e fillojnë ankohen për naftën dhe benzinën”, ka shkruar Getinjo në mbishkrimin e fotografisë në InsatStory.